Termeni si conditii

Introducere

 

Website-ul pisicutamea.ro este operat de S.C. Ergon Digital Team S.R.L. inregistrata in Calarasi, Str. Progresul, Nr. 13, Bl. B8, ap.10, nr. Reg. Comertului J51/398/09.04.2019, C.U.I. 40949021

Folosirea acestui site, implica aceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos.

S.C. Ergon Digital Team isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor ce urmeaza fara notificare. Versiunea modificate va fi publicata pe aceasta pagina.

Definitii

  1. Cumparator – persoana fizica sau juridica ce emite o Comanda.
  2. Vanzator – societatea comerciala SC Ergon Digital Team S.R.L
  3. Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
  4. Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.
  5. Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Documente Contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice prin intermediul magazinului pisicutamea.ro, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Daca vanzatorul confirma comanda, acest lucru implica o acceptare a termenilor si conditiilor comenzii.

Subcontractarea

 

Vanzatorul subcontracteaza o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii (printarea si transportul produselor) nefiind necesar acordul cumparatorului.

Drepturile de autor

Drepturile de autor asupra logo-ului si imaginilor printate pe tricouri sunt proprietatea SC Ergon Digital Team SRL. Folosirea acestora fara acordul SC Ergon Digital Team se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului pisicutamea.ro numai in limitele prezentate in acest document.

Termene

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii.

Facturare, Plati

Pretul, adresa de facturare, adresa de livrare sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite Cumparatorului o factura pentru bunurile si serviciile livrate. Este obligatia Cumparatorului sa furnizeze datele de facturare in mod corect, conform legilatiei in vigoare.

Transferul proprietatii

Transferul proprietatii asupra Bunurilor se realizeaza in momentul efectuarii platii de catre cumparator. Design-ul printat pe tricouri, genti si alte obiecte, ramane proprietatea Ergon Digital Team S.R.L. Cumparatorul nu are dreptul de a-l reproduce fara acordul prealabil al Vanzatorului.

Dreptul de retragere

Cumparatorul are dreptul de a returna produsele cumparate in termen de 14 zile. Pentru a va exercita acest drept trebuie sa ne informati la adresa de e-mail digitalergon@gmail.com

Daca doriti sa returnati un produs, vom rambursa toate platile primite de la dumeavoastra, cu exceptia costurilor de transport. Veti trimite produsele inapoi prin curier nu mai tarziu de 14 zile de la data la care comunicati dorinta de a returna produsul. Sunteti raspunzator pentru orice diminuare a valorii produselor rezultata din manipularea cu alt scop decat cel pentru care produsul este conceput.

Pentru informatii cu privire la politica de confidentialitate a site-ului pisicutamea.ro, vizitati aceasta pagina.