despre noi

Scriem din punctul de vedere al unor oameni care au în grijă pisicuţe, pentru că, după părerea mea, cuvântul “stăpâni” nu este potrivit când e vorba de pisicuţe.

Vrem să facem foarte clar că nu suntem medici veterinari, deci nu scriem despre medicamente, tratamente şi diagnostice. În acelaşi timp avem grijă să folosim surse cât mai bune pentru informaţiile postate aici. În orice caz le vom indica pentru a le putea evalua singuri.

Ne-am lovit de foarte multe probleme, şi am avut o mulţime de întrebări. La unele dintre ele ne-au răspuns medicii, despre altele ne-am documentat singuri.

Aşa cum vă sfătuim în majoritatea articolelor noastre, dacă observaţi că este ceva în neregulă cu pisicuţa voastră (nu mănâncă, este apatică, etc.) mergeţi la medic.

Acest blog este pentru cei care au pisicuţe, dar şi pentru cei care ar vrea să adopte una dar nu ştiu la ce să se aştepte şi cum să se pregătească.

Vreau să vă sfătuiesc ca înainte de a aduce o pisicuţă în familia voastră să nu uitaţi că un animal este o responsabilitate, nu o jucărie. O responsabilitate care presupune investiţie de timp şi răbdare.

Sper să vă fim utili şi să ne ajutăm reciproc împărtăşind propriile experienţe.